Kort om Hjerting IF

Målsætning
Målet er at give alle mulighed for at spille fodbold - hele året rundt - på det niveau, der passer til den enkelte spillers lyst, indstilling, ambition og talent. Såvel top som bredde skal tilgodeses og respekteres. Endvidere er målet, at medlemmerne får nogle positive og sjove oplevelser. Læs om klubbens børne- og ungdomspolitik "Holdninger & Handlinger" under menuen her i venstre side.

Lidt om klubben
HIF Fodbold er en en underafdeling af Hjerting Idrætsforening, og hører sportsligt under DBU Jylland Region 4. Fodboldafdelingen har godt 600 aktive fordelt på ca. 470 medlemmer, hvoraf godt 400 er ungdomsspillere (70 piger og 330 drenge) og 70 er seniorer/oldboys samt 120 frivillige og ulønnede ledere og trænere.

Aktive forældre
Foreningen er baseret på indsatsen fra frivillige ledere og trænere. Især i børne- og ungdomsafdelingen er forældrenes indsats påkrævet. Det kan være som træner eller leder, eller en hjælpende hånd, når det er nødvendigt - f.eks. som dommer, hjælp til stævner, til sociale arrangementer mv. Man forpligtiger sig kun i det omfang, man selv ønsker. Forældre som yder minimum sekst timers hjælp, betaler mindre i kontingent for deres barn. Vi kalder det Klubhjælp, og du kan læse om det under menuen her i venstre side. Kontakt dit barns afdeling, hvis du har lyst til at yde et bidrag til HIF's aktiviteter.

Klubhuset ved Nordvang hallen
Er rammen om klublivet. Her samles man efter kampe, til forældre- og spillermøder, socialt samvær omkring en landskamp mv.

Sponsorer gør en forskel for klubben og lokalsamfundet
Klubben bliver sponsoreret af et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv. Dette sker såvel i form af betaling af spilledragter, som i form af bandereklamer mv. Har du et sponsoremne så kontakt Fodboldens Venner for en uforpligtende snak. Kontaktoplysninger på vores sponsoransvarlig findes her. Støt vores sponsororer - de støtter din klub.

Plan 2017: Hjerting Sports og Kulturcenter
Hjerting IF arbejder hårdt på at få et sports- og kulturcenter ved idrætsanlægget i Tobølparken (tennisbanerne på Nordvang). Faciliteterne skal bl.a. indeholde cafe, spinning- og fitnessrum, omklædningsrum, mødelokaler, en sal som bl.a. kan anvendes til gymnastik, Hjerting Revy, foredrag etc. Projektet kommer til at koste ca. 14 mio. kr., og HIF håber, at det kan stå færdigt i 2017. En hus-standsindsamling og en række indtægtsgivende aktiviteter skal, sammen med en ansøgning om tilskud fra kommunen, fonde og Grandelauget, i forbindelse med Grandelaugets salg af boldbanen på Idrætsalle, sikre finansieringen af projektet.